La Diputació de Barcelona, a petició de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, inicia aquesta setmana les obres de construcció de l'itinerari de vianants a la carretera BV-1201. Les obres tenen un pressupost de licitació de 48.257 euros i un termini d'execució de dos mesos. Aquesta actuació permet que en el futur l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat pugui executar una connexió per la zona fora de domini públic de la carretera.

Al llarg d'aquest mandat s'ha millorat amb escreix la seguretat a la carretera BV-1201, sobretot en la connexió amb el polígon i el cementiri de Can Singla, arran les peticions de l'Ajuntament d'Olesa a la Diputació de Barcelona. Fa dos anys Diputació i Ajuntament van cofinançar les obres d'habilitació del primer tram de l'itinerari de vianants fins al polígon industrial de Can Singla, amb una inversió total de més de 60.000 euros. Les obres consistien en fer un pas per a vianants semaforitzat al punt quilomètric 1,400, adequar l'itinerari de vianants fins al polígon industrial de Can Singla i il·luminar aquest àmbit.

Ja l'any passat, la Diputació va completar l'actuació amb la construcció del camí per a vianants entre el nucli urbà d'Olesa i el cementiri de Can Singla. Les obres, amb un pressupost de més de 346.000 euros, van contemplar la construcció d'un camí de 800 metres de llargada, paral·lel pel costat dret de la carretera, i una amplada d'un metre i mig. Ara, aquesta actuació permetrà que en el futur l'Ajuntament d'Olesa pugui executar una connexió per la zona fora de domini públic de la carretera.