Un usuari de la línia d'autobusos de Monbus entre Igualada i Barcelona ha denunciat aquest dijous a Twitter que el conductor del vehicle circulava amb les dues mans al telèfon mòbil i teclejant l'aparell, com així s'aprecia en el vídeo que ell mateix ha publicat a la xarxa social.

A l'autobus de la companyia hi havia en aquell moment unes 50 persones que cobrien el trajecte entre la capital de l'Anoia i Barcelona.

Monbus ha contestat a la queixa de l'usuari en la mateixa xarxa social, advertint de la seva «tolerància zero» amb aquest tipus d'imprudències al volant. En el missatge, la companyia demanava més informació per enviar un informe de la incidència i investigar-ho.

El departament de Territori de la Generalitat ha informat també via Twitter que ja han obert un expedient sancionador a l'empresa Monbus per aclarir els fets i adoptar les mesures corresponents amb el conductor.

Els Mossos van investigar un conductor de Monbus per mirar un partit de tennis

Fa aproximadament cinc mesos, Monbus va patir un cas similar amb un conductor que mirava el mòbil. Una usuària de Monbus, en aquell cas amb un autocar que realitzava la ruta entre Manresa i Barcelona, va enregistrar el xofer conduint mentre havia posat el mòbil en un suport davant seu amb la retransmissió d'un partit de tennis que feien en aquell moment.