L'Ajuntament de Martorell ha organitzat pel proper 27 de novembre la "Jornada de Dinamització del mercat local Reempresa". L'objectiu és donar a conèixer i promocionar aquest servei entre els prescriptors del territori així com garantir la continuïtat de les empreses de la zona. Durant l'acte es realitzarà una presentació de la Reempresa pels prescriptors assistents on es realitzarà un torn de preguntes per resoldre els possibles dubtes o qüestions i posteriorment la jornada clourà amb un networking relacional entre els assistents.

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un model d'emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d'una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

En l'actualitat, Martorell disposa d'un Punt d'Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins l'espai del Molí Fariner de la regidoria de Promoció Econòmica de la ciutat, on ofereix des de 2015 assessoraments tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com als reemprenedors i reemprenedores disposats a donar-los continuïtat.