18 de novembre de 2018
18.11.2018

El conseller Buch presideix l'acte d'homenatge a la policia d'Igualada

Es van lliurar més de 60 medalles a agents per la seva llarga permanència al cos igualadí

18.11.2018 | 00:19

La Policia Local d'Igualada va fer lliurament divendres a la nit de 63 medalles de permanència al cos a diferent agents de la plantilla igualadina. En el mateix acte, es van donar dues distincions d'homenatge i col·laboració a membres d'altres cossos de seguretat i emergències. L'acte es va celebrar al Teatre Municipal l'Ateneu i va tenir la presència del conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, l'alcalde d'Igualada i alhora president de la Diputació, Marc Castells, el regidor de Governació, Jordi Batalla, i el cap de la Policia Local, Jordi Dalmases, a banda dels agents homenatjats, diversos comandaments policials i representants d'altres cossos amb presència al territori.

Es va fer lliurament de les distincions de color blanc per quinze anys de servei a un total de 17 agents en actiu i sis més en excedència o que recentment s'han jubilat i han deixat el cos. També es van lliurar 21 distincions de color blanc i plata pels 25 anys de servei a agents en actiu i 11 més als membres del cos que ara estan jubilats. I, finalment, es van atorgar 4 distincions de color blanc i daurat pels 35 anys de servei a agents en actiu i retirats, en aquest darrer grup, a 4 agents.

A banda, es van lliurar dues medalles d'homenatge i col·laboració, de color blau cel amb distintiu blanc: la primera a l'exinspector en cap de l'Àrea Bàsica Policial dels Mossos d'Esquadra a l'Anoia, Damià Larriba, per la seva col·laboració sempre rigorosa, professional i constructiva amb la Policia Local d'Igualada, i la segona, al responsable de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d'Igualada durant més de 30 anys, Joan Mir, de qui es va destacar la seva col·laboració amb el cos, tant en situacions d'emergència com en la celebració de nombrosos esdeveniments, sempre des del voluntariat.

A la finalització de l'acte, al vestíbul de l'Ateneu Igualadí, els assistents van poder visitar una exposició fotogràfica d'imatges històriques de la Policia Local d'Igualada que va ser un complement adequat a la nit de premis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook