L'artista igualadenc Guillem Elvira va ser el guanyador del premi Igual'Art que entrega cada dos anys el consistori anoienc. Es tracta d'un concurs de projectes d'arts visuals inèdit en qualsevol de les seves disciplines: pintura, escultura, dibuix o gravat, com també en fotografia, videoart o la combinació de qualsevol d'elles.

El projecte Seqüències Urbanes es planteja com una instal·lació bicèfala, amb la vocació de generar una mirada poètica i reflexiva sobre la ciutat contemporània. L'exposició prendrà forma amb dues peces: d'una banda, una col·lecció d'imatges que, des d'un llenguatge visual abstracte, convidaran a explorar elements existents en l'arquitectura local i el paisatge urbà. De l'altra, un petit pavelló, ideat com un espai per a la reflexió i que permetrà l'experiència a escala humana.

Amb el projecte es vol explorar i enriquir la visió de la ciutat des d'un punt de vista multidisciplinari i transversal. Està previst que la instal·lació obri al mes de maig de 2019, a la Sala de les Encavallades del Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia.