Olesa de Montserrat acollirà la cloenda de la cinquena edició del projecte «Fem Xarxa, Fem Empresa» amb una jornada de networking que debatrà sobre la transformació digital i la indústria 4.0. Serà el dijous que ve, 13 de desembre, i, a part dels vuit municipis del Baix Llobregat Nord que participen al projecte, hi haurà la presència d'uns 150 empresaris de diferents sectors, entre start-ups, autònoms, micropimes i mitjanes empreses de la zona.

Aquesta jornada de treball, segons han explicat fonts municipals, girarà al voltant de com s'enfoca la quarta revolució industrial i les transformacions que representarà per a institucions, empresaris i formadors. «Es tractarà quins ajuts i propostes plantegen les administracions, com s'adapten a aquests canvis els petits i mitjans empresaris i les start-ups i autònoms. Les empreses tenen el repte de com actualitzar-se, adaptar-se i convertir les seves plantilles de treballadors, on necessàriament han de tenir persones més formades, i això no vol dir reducció de les plantilles, però sí reconversió», explica el cap del servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olesa de Montser-rat, Vicenç Tur.

La jornada està estructurada en diferents activitats que es duran a terme des de les 9.30 h fins a les 14 h. Destaca la taula de debat sobre com afronten empresaris i institucions els nous reptes de la transformació digital, o l'espai de networking, destinat a que els participants treballin la seva xarxa de contactes, donant a conèixer la seva iniciativa empresarial i contactant amb possibles clients, proveïdors i socis.

Aquesta és la primera vegada que Olesa acull aquesta jornada empresarial, que servirà per promocionar el projecte «Fem Xarxa, Fem Empresa» i donar a conèixer serveis municipals. Es farà al Casal d'Olesa de Montserrat.