El procés de primàries encetat pel PSC de Martorell ha finalitzat amb l'elecció de Lluís Tomàs com a candidat. Tomàs, que havia estat alcalde de la veïna població de Castellví, ja ha encapçalat la llista socialista de Martorell en les dar-reres eleccions municipals.

Tomàs ha animat la resta de candidatures a «sumar-se per treballar en el projecte de futur que aquest municipi necessita i que ningú pot representar millor que els i les socialistes de Martorell».

A partir d'aquest moment, durant els propers mesos es procedirà a la recollida de propostes i idees per elaborar el programa que el PSC presentarà a les eleccions del mes de maig.

Tomàs ha estat ratificat pel partit aquesta mateixa setmana i en el moment de confirmar que s'havia acceptat la seva proposta de ser alcaldable va tenir unes paraules d'agraïment per a totes les persones de la seva formació que li han donat suport tant a nivell del grup municipal com dels militants i el seu partit. El rival del PSC a batre és l'alcalde Fonollosa.