L'Igualada Show Festival va tancar amb èxit el 15è aniversari de l'entitat de malalties lisosomals MPS. Aquesta mostra de diferents entitats es va representar a dissabte al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada. Aquest festival es va crear amb l'objectiu de donar a conèixer les malalties degeneratives i rares MPS per part de l'entitat que agrupa les famílies afectades amb seu a Igualada. També es perseguia aconseguir recaptar fons per poder seguir donant a la investigació. El format que es presentava era diferent a l'habitual, aglutinant en un mateix escenari una varietat d'estils i artistes d'Igualada.

L'organització ha fet una "valoració molt positiva de l'esdeveniment", tenint en compte tant l'assistència de públic a l'Ateneu, unes 300 persones, com la important dedicació dels diferents grups. La recaptació es dedica a la investigació. L'acte va comptar amb la presencia de la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, i l'alcalde d'Igualada, Marc Castells.

El Festival va estar conduït per la Gemma Gallego i es va aprofitar per donar a conèixer el treball que porta a terme l'associació MPS i acostar la problemàtica que tenen les famílies de la mà del director de l'entitat, Jordi Cruz. També es va repassar les accions realitzades durant el quinzè

aniversari destacant el projecte "Porta'm a casa" que ha nascut a Igualada i que, a partir de quinze ninots del personatge Woody, s'estan donant a conèixer les malalties rares entre els infants.

Els diferents artistes que varen participar varen expressar el seu compromís i suport per la iniciativa. Un fet destacat és la diversitat d'edats que varen compartir escenari, que va anar des dels infants de les acadèmies de ball, fins a persones majors d'edat que d'una manera natural i

molt implicada ho varen donar tot perquè l'espectacle fos un èxit.