22 de gener de 2019
22.01.2019
Regió7

La proposta de venda de roba de marca del Rec d'Igualada ja té noves dates

El barri adober viurà la vintena edició d'aquest mercat de quatre dies entre el 8 i l'11 de maig

22.01.2019 | 19:54
Imatge d'una de les últimes edicions del Rec

La nova edició del REC, la 019, tindrà lloc del 8 a l'11 de maig al bari dels adobers. Serà la vintena edició d'un experiment de retail que combina la venda radical d'estocs en un ambient industrial, acompanyada d'esdeveniments culturals, de gastronomia i happenings de grans marques, segons expliquen els seus organitzadors. I com a complement de la part essencial de la proposta que es fa dos cops l'any, també hi haura el Rec Street Food.

Ara , els organitzadors obren la convocatòria per a marques i dissenyadors que estiguin interessats en formar part del Rec.019, que poden enviar les propostes a info@recstores.com i se'ls faran arribar les Bases de Participació.

Rec.0 Experimental Stores és la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda d'Europa, s'ha consolidat amb nou anys com un nou format de retail atractiu i innovador per a les marques i els consumidors. El que va néixer com un experiment per donar a conèixer un vell barri amenaçat s'ha convertit en un gran esdeveniment que va rebre, en la passada edició d'hivern, 120.000 visitants, el 70% de fora de la comarca de l'Anoia i on es van transformar 57 espais en pop-up stores, amb 110 marques venent els seus estocs, entre dissenyadors alternatius i marques consolidades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook