23 de gener de 2019
23.01.2019
Regió7

El Rec anuncia la seva vintena convocatòria de les botigues efímeres

23.01.2019 | 00:04
El Rec anuncia la seva vintena convocatòria de les botigues efímeres

La nova edició del Rec, la 019, tindrà lloc del 8 a l'11 de maig al barri dels adobers. Serà la vintena edició d'un experiment de venda al detall que combina la venda radical d'estocs en un ambient industrial amb esdeveniments culturals, de gastronomia i happenings de grans marques, segons expliquen els seus organitzadors. I com a complement de la part essencial de la proposta que es fa dos cops l'any, també hi haurà el Rec Street Food.

Ara , els organitzadors obren la convocatòria per a marques i dissenyadors que estiguin interessats a formar part del Rec.019, que poden enviar les propostes a info@recstores.com i se'ls faran arribar les bases de participació.

Rec.0 Experimental Stores és la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda d'Europa, s'ha consolidat en nou anys com un nou format de venda al detall atractiu i innovador per a les marques i els consumidors. El que va néixer com un experiment per donar a conèixer un barri vell amenaçat s'ha convertit en un gran esdeveniment que va rebre en la darrera edició d'hivern 120.000 visitants, el 70% de fora de la comarca de l'Anoia i on es van transformar 57 espais en pop-up stores, amb 110 marques venent els seus estocs, entre dissenyadors alternatius i marques consolidades.

Des de la primera edició que la proposta de botigues de marca en espais de les velles adoberies és un èxit de públic i de marques i dissenyadors. En els darrers anys, s'han ampliat les propostes culturals i gastronòmiques

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook