El departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir del 4 de febrer l'oferta de servei de transport públic entre Olesa de Montserrat, Terrassa i Bellaterra, i s'incrementen les connexions amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). S'hi incorporen 8 noves expedicions de dilluns a divendres els feiners de setembre fins a juny (4 d'anada i 4 de tornada), 5 noves sortides de dilluns a divendres els feiners del mes de juliol (3 d'anada i 2 de tornada), i 10 noves expedicions de dilluns a divendres del mes d'agost (5 d'anada i 5 de tornada).

L'objectiu de la mesura, segons fonts del departament, «és cobrir les necessitats de mobilitat detectades en aquest corredor, i oferir als usuaris del servei un ventall de qualitat que comuniqui especialment punts d'especial rellevància, com ara centres educatius que concentren una demanda elevada de desplaçaments».

En horari lectiu, de setembre a juny, es posarà a disposició de les persones usuàries noves sortides des d'Olesa de Montserrat a les 6.35 hores, les 12 del migdia, a les 5 i a les 6 de la tarda, i en sentit contrari, des de Terrassa/UAB, s'oferiran noves sortides a les 7.55 del matí, a les 8.55, a 2/4 de 6 i a les 7 de la tarda.

També es milloraran les comunicacions amb la UAB, en la mesura que 5 serveis més (2 d'anada i 3 de tornada) també arribaran a la universitat, que s'afegiran a les 5 expedicions actuals. En concret, des d'Olesa de Montserrat, en total sortiran autobusos fins a la UAB a les 6.55 h del matí, les 7.55 h, 2/4 de 2, a les 6 de la tarda i a les 8 ddel vespre, mentre que en sentit contrari, sortiran a les 7.55 h, les 8.55 h, a 2/4 de 3, a les 7 i a les 9 de la tarda i vespre.

Pel que fa al mes de juliol, de dilluns a divendres que siguin feiners, s'incorporen 5 noves expedicions, 3 d'anada i 2 de tornada, i es passa de les 11 sortides actuals a 16.Els horaris de les noves expedicions seran a les 6.35 hores, a 2/4 de 5 i a 2/4 de 6 de la tarda des d'Olesa de Montserrat, i a les 7.55 hores i les 5 de la tarda, en sentit contrari.