La candidatura d'Igualada Som-hi ja ha començat a redactar el programa electoral per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Expliquen fonts d'aquest partit que han iniciat un treball col·lectiu i en equip, la qual cosa hauria de permetre trobar punts d'acord entre les diferents sensibilitat que integren la llista.

Jordi Cuadras, el que ha de ser el cap de llista, ha avançat que «volem que el programa electoral d'Igualada Som-hi sigui una gran abraçada a la ciutat. Una gran abraçada als igualadins i igualadines perquè vegin que aquest programa parla de la seva realitat, dels seus somnis i de què és el que esperen d'un projecte polític que ha de ser guanyador, de govern i transformador per a Igualada per convertir-la en una ciutat competitiva i amb oportunitats per a tothom».

Amb la dinamització d'un dels membres de l'equip d'Igualada Som-hi, Rafa Moya, s'ha plantejat una sessió de pluja d'idees col·lectiva per a diferents temàtiques programàtiques (habitatge, economia, medi ambient, política social, igualtat, diversitat, urbanisme, mobilitat, educació, salut, cultura, participació?) a la qual han participat els membres de les tres peces del projecte: PSC, Comuns i Igualada Oberta. Totes les propostes s'agruparan en tres grans àmbits: «Igualada dins Igualada», «Igualada a la Conca» i «Igualada a Catalunya». La propera sessió tindrà diversos grups de treball i experts per filtrar cada una de les idees i convertir-les en propostes electorals, i en una tercera sessió es tancarà el programa.