El grup d'Òdena de l'entitat Pulseras Candela organitza per a aquest cap de setmana dos dies plens d'activitats esportives i culturals amb l'objectiu de recollir diners per a la investigació del càncer infantil a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Així, dissabte durant tot el dia hi haurà jornada esportiva al pavelló Mestre Vila Vell amb partits de diferents disciplines, una exhibició de gimnàstica rítmica, un taller de pintacares i la visita de personatges Disney. L'entrada al recinte serà un donatiu de 3 euros i permetrà participar en el sorteig d'una panera que es rifarà al matí i una altra a la tarda. Aquest cap de setmana, per veure el futbol del CE Òdena caldrà fer un donatiu de 3 euros que es destinaran al projecte. Diumenge, al teatre Unió Agrícola tindrà lloc un vermut solidari amb actuacions en directe d'Els Trobadors de l'Anoia, els Konkatrons, David Polo, Lati 2 i Bollywood Òdena. Els tiquets del vermut seran un donatiu de 5 euros amb la possibilitat també de guanyar el sorteig d'una nit d'hotel.

Pulseras Candela és una associació sense ànim de lucre que va néixer el 2013 amb Candela, una nena ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu per leucèmia. Per omplir les llargues hores que passava l'hospital, una voluntària li va ensenyar a fer polseres amb fils de color. Poc temps després, dues de les seves amigues, Mariona i Daniela, van batejar les polseres com a Candela.