Esparreguera viurà enguany la primera edició de la FiraPassió, el 16 i 17 de febrer, que vol ser el millor acte de promoció de l'espectacle tres setmanes abans de les representacions (comencen el dia 10). L'escenificació manté l'equip de direcció, i la primera posada en escena serà el 10 de març. La coincidència de la primera Fira de la Passió amb la celebració del 50è aniversari del Teatre de la Passió incideixi en una millor visibilització de La Passió, i les Passions. La Fira de la Passió s'ha convidat a la Federació Catalana de Passions, entitat que agrupa vuit municipis, i a Europassions per si volen participar amb alguna representació o a través d'un estand informatiu.

La Fira de Passions estarà ambientada en l'any 0 i comptarà amb la representació al carrer de diferents escenes del drama sacre. A la plaça de l'Ajuntament es concentraran els estands dedicats a informació sobre les diferents passions i hi haurà moltes activitats, segons han avançat fonts de l'organització.

La direcció de la representació, segons han explicat les mateixes fonts, té com a objectiu per aquesta temporada seguir potenciant el treball d'actors i d'actrius de tota la gent que participa en l'espectacle. "Es continua creient que el que fa important La Passió d'Esparreguera és la gent que hi participa i, per això, ja fa setmanes que s'està treballant amb l'espectacle", han assegurat. El passat mes de desembre ja van començar els assajos amb els personatges de text, i tot just el passat diumenge 20 de gener, van començar els assajos per tota la resta d'actors i actrius que formen part del poble.

El disseny del cartell 2019 ha recaigut sobre Olivier Grau, qui ja l'havia elaborat en temporades anteriors. Aquest any, ha optat per donar protagonisme a una imatge de l'espectacle, concretament, al quadre del sermó de la muntanya. Amb aquesta fotografia d'un to blavós es vol remarcar la teatralitat de La Passió, alhora que ressalta un element del drama com els del miracle dels pans i els peixos.

Les dates de representació d'aquesta nova temporada son: 10, 17 i 23 de març; 7, 13, 19, 28 d'abril; 1 i 5 de maig. Les sessions de la Passió d'Esparreguera es divideixen entre el matí i la tarda. El 23 de març i el 13 d'abril, hi haurà sessions úniques de tarda.