L'Estadi Atlètic Municipal d'Igualada serà l'escenari, aquest diumenge 10 de febrer, de la segona edició de la Cursa AECC Anoia en Marxa Contra el Càncer, organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona. Tots els diners recaptats amb les més de 700 inscripcions es destinaran a finançar projectes de recerca oncològica i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

La sortida de la prova, d'una distància de 5 km, serà a les 11 hores des de l'Estadi Atlètic Municipal d'Igualada i es comptarà amb la presència de la consellera de Salut, Alba Vergés, qui realitzarà el lliurament de premis al final.

El recorregut de la cursa és adaptat a tothom, amb l'objectiu de fomentar la pràctica de l'esport entre totes les persones. És una cursa relativament planera, segons els organitzadors. Els participants, a més de gaudir de l'esport popular, podran participar en un sorteig de premis, un esmorzar i una màster class de Zumba.

La cursa és possible gràcies al patrocini de Calaf Grup i M Piqué, Finques Badia, La Renda Urbana, Servisimo, Silvia Giralt, Sofamel; i a la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada, l'Esport Igualada, Igualada 2019, Sanitat i Salut Pública d'Igualada, gimnàs Calfont, Club Atlètic d'Igualada, Consum, Forn de Jorba, Forn de pa i pastes Jaume i Vincenç, Gessami, Targarona i la Unió Empresarial de l'Anoia.