07 de febrer de 2019
07.02.2019
Regió7

Igualada celebra diumenge la segona cursa contra el càncer

Serà una prova de 5 quilòmetres a l'entorn de l'Estadi Atlètic, que pretés ser oberta a tothom

07.02.2019 | 13:57
Imatge de l'estadi d'atletisme d'Igualada

L'Estadi Atlètic Municipal d'Igualada serà l'escenari, aquest diumenge 10 de febrer, de la segona edició de la Cursa AECC Anoia en Marxa Contra el Càncer, organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona. Tots els diners recaptats amb les més de 700 inscripcions es destinaran a finançar projectes de recerca oncològica i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

La sortida de la prova, d'una distància de 5 km, serà a les 11 hores des de l'Estadi Atlètic Municipal d'Igualada i es comptarà amb la presència de la consellera de Salut, Alba Vergés, qui realitzarà el lliurament de premis al final.

El recorregut de la cursa és adaptat a tothom, amb l'objectiu de fomentar la pràctica de l'esport entre totes les persones. És una cursa relativament planera, segons els organitzadors. Els participants, a més de gaudir de l'esport popular, podran participar en un sorteig de premis, un esmorzar i una màster class de Zumba.

La cursa és possible gràcies al patrocini de Calaf Grup i M Piqué, Finques Badia, La Renda Urbana, Servisimo, Silvia Giralt, Sofamel; i a la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada, l'Esport Igualada, Igualada 2019, Sanitat i Salut Pública d'Igualada, gimnàs Calfont, Club Atlètic d'Igualada, Consum, Forn de Jorba, Forn de pa i pastes Jaume i Vincenç, Gessami, Targarona i la Unió Empresarial de l'Anoia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook