El recinte de l'antic Escorxador és l'escenari on se celebra, avui i demà, la vuitena Fira de l'Ensenyament d'Igualada. Coordinat des del departament de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament, l'esdeveniment aplega més de trenta universitats i escoles superiors, públiques i privades, que hi presenten les seves propostes formatives.

En altres espais de la fira hi ha més de vint col·legis i instituts, exposant la seva oferta d'ensenyaments reglats, de cicles formatius o de programes de formació i inserció i, a més, altres centres a la mateixa ciutat i cossos de seguretat i emergències, com ara els Mossos d'Esquadra, els Agents Rurals o els Bombers de la Generalitat de Catalunya. També s'ofereixen xerrades informatives i orientació en punts d'atenció personalitzada.

Aquest divendres es preveu l'assistència de prop de 1.500 alumnes, 700 dels quals arribats de fora d'Igualada, segons han explicat fonts muncipals. Hi col·labora el Consell Comarcal de l'Anoia, que facilita el transport dels escolars. La fira, amb entrada gratuïta, es pot visitar avui fins les 14:30h i també demà dissabte de 9 a 14h. La programació completa es pot trobar al web www.igualadajove.cat.