Ca n'Oliveres, un històric espai industrial de Martorell, es transforma per obrir dissabte una nova etapa com espai musical amb una gran capacitat, pràcticament per acollir 2.000 persones. La transformació l'ha impulsat l'Ajuntament de Martorell, que també ha anunciat que acollirà una programació musical estable. Aquest proper dissabte, 23 de febrer, a 2/4 de 7 de la tarda, es presentarà la primera temporada. Serà en un acte d'inauguració que comptarà amb convidats com Manu Guix, Dani Nel·lo, Dolo Beltran, Suu o Lildami. Per l'escenari de la nau hi passaran també les formacions i els músics de Martorell AkaEdu, Baratos, Bouzouki Dance Beta, DJ Javi Soto, Eugeni Muriel, Josefina Ramos, La culpa és teva, Marta Knight, Metzina i Movie Band. L'acte el conduirà DJ The Chanclettes.

La reforma ha respectat l'estètica industrial de l'edifici. S'ha equipat l'espai amb contenidors, que s'han reutilitzat per tal que facin la funció de camerinos, bar, taquilles i guarda-roba. La Nau 2 neix amb voluntat de convertir-se en un nou punt de creació artística i d'exhibició musical, però també s'obrirà com a nou espai de trobada per als més joves. L'equipament acollirà una programació estable, amb música en directe cada dissabte. També els dissabtes, després dels concerts, s'obrirà com a discoteca per a majors de 18 anys, i un cop al mes, a aquestes sessions hi podran entrar també els joves majors de 16 anys. Dues vegades al mes s'obrirà a la tarda com a discoteca per a joves d'entre 14 i 18 anys.

El regidor de Cultura, Sergi Corral, ha explicat la filosofia d'aquesta nova proposta com la voluntat del consistori de treballar per promoure la creació, però també el consum de cultura i art de la ciutat". La Nau 2 ha d'assolir aquests dos punts, segons el mateix regidor. "Creiem en la cultura com un bé fonamental per a la societat". Corral ha subratllat que "la rehabilitació d'aquest històric edifici com un dels epicentres culturals de Martorell s'ha col·locat en la llista de projectes prioritaris de la regidoria", ha afirmat Corral.