19 de febrer de 2019
19.02.2019

Martorell crea un nou espai per a concerts pensat per acollir 2.000 persones

Manu Guix, Dani Nel·lo i Dolo Beltran inauguren dissabte la Nau 2, un nou escenari a Ca n'Oliveres

18.02.2019 | 23:28
Interior de la nova sala Nau 2 de Martorell

Ca n'Oliveres, un històric espai industrial de Martorell, es transforma per obrir dissabte una nova etapa com a espai musical amb una gran capacitat, pràcticament per acollir 2.000 persones. La transformació l'ha impulsat l'Ajuntament de Martorell, que també ha anunciat que acollirà una programació musical estable. Aquest proper dissabte, 23 de febrer, a 2/4 de 7 de la tarda, es presentarà la primera temporada. Serà en un acte d'inauguració que tindrà convidats com Manu Guix, Dani Nel·lo, Dolo Beltran, Suu i Lildami. Per l'escenari de la nau passaran també les formacions i els músics de Martorell AkaEdu, Baratos, Bouzouki Dance Beta, DJ Javi Soto, Eugeni Muriel, Josefina Ramos, La culpa és teva, Marta Knight, Metzina i Movie Band. L'acte el conduirà DJ The Chanclettes.

La reforma ha respectat l'estètica industrial de l'edifici. S'ha equipat l'espai amb contenidors, que s'han reutilitzat per tal que facin la funció de camerinos, bar, taquilles i guarda-roba. La Nau 2 neix amb voluntat de convertir-se en un nou punt de creació artística i d'exhibició musical, però també s'obrirà com a nou espai de trobada per als més joves. L'equipament acollirà una programació estable, amb música en directe cada dissabte. També els dissabtes, després dels concerts, s'obrirà com a discoteca per a més grans de 18 anys, i un cop al mes a aquestes sessions hi podran entrar també els joves de més de 16 anys. Dues vegades al mes s'obrirà a la tarda com a discoteca per a joves entre 14 i 18 anys.

El regidor de Cultura, Sergi Cor-ral, ha explicat que «la filosofia d'aquesta nova proposta, com la voluntat del consistori, és treballar per promoure la creació, però també el consum de cultura i art de la ciutat». La Nau 2 ha d'assolir aquests dos punts, segons el mateix regidor. «Creiem en la cultura com un bé fonamental per a la societat». Corral ha subratllat que «la rehabilitació ha estat una prioritat de la regidoria», ha afirmat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook