20 de febrer de 2019
20.02.2019

Miquel Riera lidera el nou projecte del Bloc Olesà, que suposa l'adeu a l'alcaldessa

Pilar Puimedon, 8 anys alcaldessa, serà rellevada a la candidatura per l'actual regidor d'Urbanisme

19.02.2019 | 23:50
Miquel Riera

Miquel Riera ha estat designat candidat a l'alcaldia d'Olesa de Montserrat en representació del Bloc Olesà. Rellevarà en el primer lloc de la candidatura Pilar Puimedon, que en els dos últims mandats ha governat la vila com a alcaldessa. El repte de Riera és afrontar la renovació de lideratge i mantenir el govern d'Olesa.

El 8 de febrer va acabar el termini de formalització de candidats en un procediment establert de forma assembleària. I al final del procés, el nom triat per competir des del primer lloc de la llista és l'actual regidor d'Obres i Edificacions, Miquel Riera Rey.

Riera ha format part dels grups de suport i de les candidatures del Bloc Olesà des de la seva fundació l'any 2003. En el darrer mandat, des del 2015, ha estat membre de l'equip de govern amb competències sectorials en matèria d'urbanisme i com a cinquè tinent d'alcalde. És arquitecte tècnic de formació i té un postgrau en Eficiència Energètica i en Enginyeria de l'Edificació.

Sota la seva direcció, el municipi d'Olesa ha viscut els darrers quatre anys una etapa de canvis, que els membres de la candidatura defineixen com a «indiscutible millora en el paisatge urbà». Bona part de la inversió ha passat per aquesta regidoria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook