La vaga general d'aquest 21 de febrer s'ha fet notar a l'Anoia, especialment en els serveis, però no en les empreses. Des del Consorci Sanitari de l'Anoia asseguren tenir els serveis mínims coberts, tot i que a primera hora del matí encara no tenien dades del seguiment. Les farmàcies de la capital anoienca obren totes amb serveis mínims, el que vol dir que només dispensaran aquells medicaments que vagin acompanyats de recepta. En l'àmbit comarcal els serveis mínims d'atenció farmacèutica a la ciutadania han estat garantits.

El Consell Comarcal ha arrencat avui amb serveis mínims dels treballadors i treballadores de l'ens públic i en declaracions a Regió7 han comentat que si bé s'ha suspès el transport escolar, s'ha mantingut el servei de transport adaptat i el servei de menjadors dels centres on el consell gestiona l'horari del migdia s'ha mantingut amb serveis mínims. El departament de Medi Ambient actuarà amb normalitat durant la jornada de vaga, amb el servei al 100% per part d'Anoia Verda.

Des del consistori igualadí s'ha comunicat que tots els regidors i regidores han suspès la seva agenda durant el 21F i «l'alcalde ha signat el decret segons el qual s'estableixen els serveis mínims de l'Ajuntament d'Igualada, garantint l'obertura de cadascun dels seus centres de treball i el servei bàsic a la ciutadania pel que fa a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, registre, centraleta, contractació, tresoreria, intervenció i emissora de ràdio municipal. Igualment, es garanteixen tots els enterraments als cementiris municipals».

Des de la UEA (Unió Empresarial de l'Anoia), s'ha comunicat que amb les primeres dades del matí, el seguiment ha estat nul o bé ínfim, per part de les plantilles de treballadors i empreses.