La fira tèxtil BSTIM d'Igualada (Best Solutions in Textile Manufacturing) arriba a la seva quarta edició la propera setmana. El certamen que se celebra cada dos anys a la capital de l'Anoia s'ha consolidat com la fira europea de referència del sector tèxtil. Aquest any se centra en el repte que la indústria té ja sobre la taula: la transformació digital.

La mostra tindrà lloc els dies 6 i 7 de març, tindrà expositors especialitzats com ara Epson, que exhibirà maquinària per a la impressió digital del tèxtil, Zer Collection, una marca de moda que fabrica les seves peces en impressores 3D o bé Trilogi, l'empresa igualadina d'eCommerce que farà una xerrada sobre la importància de la venda online al sector de la mo-da.

Una altra de les novetats de la fira és l'obertura a totes aquelles empreses que ofereixen solucions per a la producció tèxtil i no només a fabricants de gènere de punt. Així, els visitants poden contactar amb proveïdors molt més diversos que els resolguin diferents parts dels processos de producció.

Fa setmanes que s'han esgotat la seixantena de places disponibles per a expositors en la mostra igualadina, entre els quals hi ha empreses provinents de diverses comarques catalanes i també de tots els punts de l'Estat: Galícia, País Valencià, Andalusia, Castella La Manxa, i també d'altres països com Itàlia i Portugal que ocuparan els 1.800m2 d'exposició del recinte modernista l'Escorxador d'Igualada.