El mercat de Calaf posa a disposició d'entitats, negocis i comerciants un nou espai promocional els dissabtes, al costat de les parades. És un espai que va destinat a paradistes, botiguers i entitats que vulguin donar a conèixer productes o activitats. La regidoria de Promoció Econòmica posa a disposició d'aquests col·lectius una carpa per poder participar al Mercat de Calaf de forma gratuïta, però puntual.

La sol·licitud per fer ús de la carpa es tramita a l'Ajuntament. Per sol·licitar la carpa, s'haurà de fer a través d'una instància genèrica que es podrà demanar a la seu electrònica o a la recepció de l'ajuntament. Després d'omplir les dades personals, l'Ajuntament deixarà la carpa al sol·licitant al mateix mercat, el dia de la sol·licitud. La brigada municipal serà l'encarregada d'entregar i recollir la carpa al mercat.

Aquesta nova iniciativa destinada a dinamitzar el mercat i oferir noves oportunitats a negocis emergents, es complementa amb una campanya per poder disposar de parada al popular mercat de Calaf. La tramitació de les parades regulars també es fa a l'ajuntament o per Internet.