L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha quedat en tercera posició de la seva categoria (municipis de 20.001 a 50.000 habitants) en el reconeixement digital d'Administració Oberta que premia els ajuntaments i consells comarcals que van destacar l'any passat en la implantació de l'administració digital a les seves organitzacions. Els reconeixements els atorga el Consorci Administració Oberta de Catalunya i els aspectes que es valoren són la pàgina web municipal, els tràmits en línia que s'hi ofereixen i el portal de la transparència. En el darrer any l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha fet un esforç important en la implantació de l'administració electrònica, tant en el seu funcionament intern com en les possibilitats que s'ofereixen a la ciutadania de realitzar tràmits en línia.

D'altra banda, l'Ajuntament d'Olesa també ha rebut novament el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública local. Aquest guardó l'atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que fa el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals.

El consistori olesà ha tornat a assolir enguany el 100% del Segell Infoparticipa (aconseguit al 100% per cinquè any consecutiu) que certifica la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. Aquest reconeixement i el Segell cada any és fa més difícil aconseguir ja que el nivell d'exigència s'incrementa en cada edició. El Segell InfoParticipa es basa en els resultats d'avaluar les pàgines web dels ajuntaments.