Divuit carrosses i vuit comparses, amb més de 350 calafins i calafines, van desfilar ahir des del Casal de Calaf fins a l'envelat situat a l'aparcament de l'antiga ser-radora. En el moment de tancar la Gran Rua del Pellofa, s'havien venut 220 tiquets per a la 13a Mamada, i la festa va continuar amb el Gran Ball de Disfresses i el triple concert de Muyayo Rif, Tapeo Sound System, Dj Markus Wolf i l'entrega de premis passades les 03h de la matinada.

A la rua, hi van desfilar els Extraterrestres Galaxfins, la colla de les Mary Poppins, els Pastorets, la comparsa dels Tintín, Coco's i les Calaf-trines, una família de troglodites prehistòrics, el grup d'artistes del Circ de Sant Martí, la colla Infraganti de lladres atrapats, amb algun fugitiu que corria car-rer de la Pau avall. També s'hi va poder veure una unitat de Mossos d'Esquadra que, amb la furgoneta reglamentària, posava desordre, i els lladres de la colla de la Casa de la moneda catalana. La comparsa familiar Bitxet's Team anava a la seva i un cotxe de Policia Local molt ben aconseguit encapçalava el seguici. Baixaven escombrant i encerant els carrers la brigada de neteja Calaf Ben-net i una colla de carbasses eixerides.

A la cercavila també hi van participar una carrossa dels Queens o l'Increhible Hulk, enfilat a la pala d'un tractor que va ser envaït per les Reines Pellofa, després d'haver ballat amb la comparsa veïna, els Arlequins calafins. Baixaven amb ganes de festa els 70's Party i els morts ressuscitats de Catrina World. La Confraria de la Santa Bir-ra, carregant al llarg de la rua el Sant Patró Barril, va resultar gua-nyadora del premi a la comparsa.