En la mateixa assemblea de la Catalunya Central d'Igualada també es va triar la resta de militants de la Catalunya Central que acompanyaran Telechea a les llistes. El gironellenc Albert Xoy serà el següent de la Catalunya Central, i a darrere seu, les votacions van donar un empat entre Ferran-Octavi Martínez, del grup del Bages, i Margo Prims (Osona), i un segon empat entre Isabel Maria Palomo (Moianès) i Hortensia Font (Bages).

I pel que fa al Senat, la proposta per anar a les llistes l'encapçala Oriol Ortega, que serà acompa-nyat de Montserrat Mas i Mònica Morros.

L'acte el va tancar la política de la Catalunya Central que ara ocupa un càrrec de més rang, la consellera de Salut, Alba Vergés, també igualadina i responsable del partit a la comarca de l'Anoia.

L'elecció de representants per assemblees territorials no estableix llocs a les llistes. Entre aquest cap de setmana i els primers dies de la propera, ERC decidirà l'ordre definitiu. Senadors com la sallentina Mirella Cortès no figuren en la candidatura perquè són al Senat per designació del Parlament.