El president de la Generalitat, Quim Torra, fa avui una visita institucional a Igualada acompanyat de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps. A les 2/4 de 5 de la tarda, el cap de l'executiu i el conseller d'Educació, Josep Bargalló, arribaran a l'escola Àuria, el centre d'educació especial que la fundació Apinas va crear el 1967 per donar servei als infants i adolescents amb necessitats especials de la comarca. L'escola té actualment 120 alumnes.

A més de la delegada Alba Camps, també acompanyaran el president l'alcalde d'Igualada i president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells; el president de l'associació Apinas, Enric Fillat; la directora del centre, Cristina Roset, i la resta de l'equip directiu i docent.

Després, el president visitarà la torre de Cal Salinas, per veure les obres d'adequació que s'hi estan fent. Aquí, l'Ajuntament d'Igualada ha cedit l'edifici a l'entitat Apinas per ubicar-hi una Aula Integral de Suport (AIS), un equipament educatiu per a alumnes amb dificultats d'aprenentatge derivats de trastorns mentals greus i problemes de conducta.

El programa del president a la capital de l'Anoia seguirà a les 6 de la tarda amb una visita institucional a l'Ajuntament, on és previst que saludi el consistori, signi el llibre d'honor a la sala de plens i posteriorment faci una passejada per la ciutat.

Fora de l'agenda oficial, a les 8 del vespre, Torra participa a l'acte de presentació de la candidatura de Marc Castells, a l'Ateneu.