El veïns de Martorell i les entitats han presentat fins a 117 idees per millorar la població en la fase de propostes dels Pressupostos Participatius d'aquest any. Ara a l'Ajuntament li pertoca fer la tria.

Paral·lelament, Martorell també va dur a terme un particular procés de participació amb els infants, que han fet 24 propostes a través de les escoles de primària. Els alumnes de 1r d'ESO n'han presentades 10; i els martorellencs de més de 16 anys i les entitats han aportat 83 idees. Les propostes són d'àmbits molt diversos, però la major part fan referència a l'espai públic, la mobilitat, el medi ambient i la cultura.

Martorell ha estat un dels municipis pioners en fer uns Pressupostos Participatius per als Infants. Des de l'any 2017, els alumnes de 4t, 5è i 6è elaboren a classe les seves pròpies propostes i després les voten en un acte que aplega més d'un miler d'infants al voltant de les urnes.

Enguany, les votacions als Pressupostos Participatius dels Infants tindran lloc demà, divendres, 15 de març al Pavelló Municipal de Martorell.