18 de març de 2019
18.03.2019

Més de 750 alumnes de quart de primària canten a Igualada

El pavelló de les Comes fa dos plens en les dues sessions de la cantata «El nen trapella»

18.03.2019 | 19:57

El pavelló de Les Comes d'Igualada ha acollit aquest dilluns la Cantata Escolar, organitzada per les regidories d'Ensenyaments Artístics i d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Igualada, amb la col·laboració de les escoles municipals d'Art, Música i Teatre i el suport de l'Ajuntament de Vilanova del Camí.

En aquesta ocasió hi han pres part més de 750 alumnes de 4t de Primària de les escoles dels dos municipis, que han interpretat El nen trapella. Com ja ha passat en els darrers anys, l'esdeveniment s'ha representat dues vegades, a les 6 de la tarda i a 2/de 8 del vespre, i la primera sessió l'han protagonitzat els estudiants de les escoles Maristes, Monalco, Montclar-Mestral, Ateneu Igualadí, Dolors Martí, Emili Vallès, Escola Pia, Marta Mata i Pompeu Fabra.

La segona sessió, el protagonisme ha estat per l'alumnat de l'Acadèmia Igualada, Escolàpies, Jesús-Maria, Mare del Diví Pastor, Gabriel Castellà, Garcia Fossas, Ramon Castelltort, Mowgli i Joan Maragall. Les dues sessions han comptat amb un cor d'alumnes de l'Escola Municipal de Música i alumnes de l'Escola Municipal de Teatre que s'han fet càrrec de la narració. A banda de les cançons, el públic també ha pogut apreciar elements plàstics elaborats pels escolars i gaudir d'un conjunt instrumental, format per professors i alumnes de l'Escola Municipal de Música. El programa de mà d'aquesta edició l'ha dissenyat l'alumnat de l'Escola Municipal d'Art i Disseny Gaspar Camps, "La Gaspar".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook