La nova piscina coberta de Masquefa obre les seves portes a partir dels darrers dies del més de març. Els dies 31 de març i l'1 d'abril el centre es podrà visitar i ja tindrà el conjunts de les instal·lacions i dependències a ple rendiment.

La piscina coberta és un de les instal·lacions esportives més ambicioses per a la població. S'ha construït a la zona esportiva del camp de futbol (passatge del Camp, s/n) i configura el nou Complex Esportiu Municipal (CEM) de Masquefa.

El dia 31 de març es faran rutes guiades per mostrar als ciutadans les noves instal·lacions, des de les 11 del matí fins a les 2 de la tarda, i de les 5 a les 7 de la tarda. La voluntat de l'equip de govern és donar a conèixer els serveis que s'oferiran durant tot l'any. Hi haurà dues piscines cobertes, sala de fitness i d'activitats dirigides, tres pistes de pàdel o una zona d'spa.

I a partir de l'1 d'abril, l'equipament obrirà ja les seves portes perquè els usuaris en puguin començar a fer ús i formalitzar les seves matriculacions.

De l'1 al 7 d'abril tots els serveis que es prestin al complex seran de caràcter íntegrament gratuït, i a partir d'aquesta fase de prova del servei es començarà a cobrar. En aquest primer any, la matrícula per inscriure's a les activitats també serà gratuïta.

La gestió de la inscripció s'ha de fer a través del web www.cemmasquefa.cat (que l'Ajuntament anuncia que estarà operatiu al llarg dels propers dies. Ahir a la nit encara no ho estava). A hores d'ara, les quotes d'inscripció, les quotes mensuals, el preu dels abonaments i el cost de les entrades puntuals per a les diverses activitats i serveis que es prestaran a l'espai encara no són consultables.