El funeral pel farmacèutic de Sant Guim de Freixenet, Ramon Grañó, mort en un accident d'aviació diumenge al migdia, tindrà lloc avui a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de la mateixa població. Grañó, aficionat al vol a vela sense motor, va perdre la vida quan a l'aparell que pilotava se li va aturar el propulsor i no va poder completar l'operació d'enlairament. Va intentar tornar a la base, però el seu veler va entrar en una zona de corrents tèrmics que el van fer caure en barrina i precipitar-se en una zona de camps propera a la pista del mateix aeròdrom Igualada-Òdena, d'on havia sortit.

Ahir al matí es van practicar les proves de l'autòpsia a la Ciutat de la Justícia, a Barcelona, com és preceptiu, i després el cos va ser traslladat al tanatori Torné, de Sant Guim de Freixenet. Avui la vetlla es farà al mateix tanatori de 9 a 13 hores.

La mort de Grañó va aixecar una gran consternació entre el veïnat. La farmàcia de Sant Guim no només dona servei als veïns d'aquest municipi, també a d'altres pobles de la vora. L'alcalde de Sant Guim, Francesc d'Assís Lluch Majoral, va destacar ahir que «la professió el va fer un home molt popular, molt conegut a Sant Guim i als pobles dels voltant».