Marc Castells, candidat de Junts per Igualada per les properes eleccions municipals del 26 de maig, ha presentat aquesta setmana una nova incorporació al seu equip per optar a revalidar l'alcaldia. Es tracta de Carlota Carner, advocada penalista i destacada jugadora de bàsquet igualadina.

Carner és graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i màster d'accés a l'exercici de l'advocacia amb menció especial en Dret Penal per la Barcelona School of Management-UPF. També ha cursat formació complementària en àmbits com la Violència de Gènere, els Delictes Lleus o el Dret i l'Esport. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en departaments legals de diferents empreses i actualment exerceix en un reconegut bufet penalista a Barcelona. En el vessant esportiu, és jugadora i capitana del primer equip del Club Bàsquet Igualada, competint a la màxima categoria del país, la Copa Catalunya. Ha estat seleccionada dues vegades (2017 i 2019) per jugar l'All-Star de Copa, organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet.

Carlota Carner assegura que "sempre m'he sentit molt lligada a la meva ciutat, Igualada, i ara tinc l'oportunitat de contribuir des d'una altra perspectiva a mantenir i fer créixer el seu teixit associatiu, que és molt actiu en tots els nivells". Veu Igualada com "una ciutat de progrés, referent en activitats de promoció econòmica, de lleure i lúdiques, culturals o esportives" i afegeix que "m'uneixo a aquest projecte per aprendre de la feina ja feta, per seguir apostant per la política municipal com una eina pels ciutadans i ciutadanes i per aportar tota la meva empenta, il·lusió i esforç per treballar en la millora del dia a dia de les igualadines i els igualadins".

Marc Castells afirma que Carner "és un exemple de jove igualadina que excel·leix en els àmbits personal i professional i estem convençuts que, amb la seva vàlua, empenta i motivació, sumarà molt al nostre projecte per a seguir destacant i consolidant Igualada com el gran referent entre les ciutats mitjanes del país".

La setmana passada Junts per Igualada ja va presentar la primera de les noves incorporacions a la seva llista, la professora Marisa Vila.