Un home ha mort i un altre ha resultat ferit crític aquest dissabte al matí en un accident frontal entre dues motos a la BP-1101 al Bruc (Anoia). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident ha passat cap a les 11 del matí al punt quilomètric 2 d'aquesta carretera, on per causes que s'estan investigant s'ha produït una topada frontal entre les dues motocicletes.

A causa de l'impacte un dels conductors ha mort i l'altre ha resultat ferit crític i ha estat traslladat en un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Bellvitge.

La víctima mortal és J.H.R., de 35 anys i veí de Martorell Arran de la incidència s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un helicòpter del SEM.

Es dóna la circustància que és el segon sinistre mortal en aquesta via en menys d'una setmana, després que el passat diumenge morís un altre motorista, en aquest cas un jove de 26 anys i veí de Barcelona, que va sortir de la via després d'agafar una corba en línia recta.

Amb aquesta víctima, són 39 les persones que han mort en accidents de trànsit des del gener a la xarxa viària interurbana de Catalunya.