El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en marxa, el pròxim dimarts 23 d'abril, una nova línia d'autocar que comunicarà Igualada amb els centres universitaris de IgualadaManresa (Campus UManresa-FUB i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa UPC) per tal d'atendre les necessitats de mobilitat dels estudiants.

El nou servei oferirà tres expedicions d'anada i tres més de tornada els dies lectius universitaris, amb sortides d'Igualada a les 7.05h, 13.35h i 19.05h i, amb sortides des de Manresa a les 8.00h, 14.30h i 20.00h. Els horaris estan coordinats amb les entrades i sortides dels centres universitaris de Manresa, així com els centres educatius d'Igualada.

La majoria de les expedicions ofereixen enllaç amb els trens de Ferrocarrils de la Generalitat a les estacions de Manresa i Igualada. Aquestes comunicacions són ateses per l'empresa concessionària SA Masats Transports Generals (Grup Direxis). En sentit d'anada, el servei cobrirà tot el passeig Verdaguer d'Igualada, fent parada a l'estació d'autobusos, continuarà de manera directa per la C-37 com a via ràpida i, un cop a Manresa, realitzarà parada a la plaça Valldaura, als centres universitaris i a l'estació d'autobusos.