07 de maig de 2019
07.05.2019

Més de 20.000 persones visiten els actes de la Fira de Primavera de Martorell

La gastronomia, la Fura dels Baus, els infants i una variada agenda musical, protagonistes martorellencs

06.05.2019 | 23:52
Actes de la Fira de Primavera

Més de 20.000 persones han gaudit d'espectacles, fires, tallers, concerts i diferents activitats que s'han organitzat a Martorell entre el 26 d'abril i el 5 de maig a l'entorn de la Fira de Primavera. Amb motiu de la fira, la Fura dels Baus va versionar en un macroespectacle la llegenda del Pont del Diable, dirigida per Carlus Padrissa. A més, va tenir lloc la 5a edició de la Fira Gastronòmica de la Llegenda, a banda de concerts (alguns a l'aire lliure i d'altres a la #Nau2 de Ca N'Oliveres), propostes esportives, tallers, visites, espectacles infantils i moltíssimes més propostes culturals dirigides a públic de diferents edats.

A més, coincidint amb la celebració de la Fira de Primavera, s'ha desenvolupat el programa Ciutat Amiga de la Infància, un projecte liderat per la Unicef. Martorell va rebre el 25 d'octubre del 2018 el reconeixement Ciutat Amiga de la Infància per al període 2018-2022.

La Fira està organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Martorell i el consistori «valora molt positivament l'acollida d'enguany per la implicació i predisposició de les entitats locals, els diferents departaments a fer-la gran».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook