El Mercat de la Masuca, a Igualada, torna a convocar el Vademercat, una nit de tapes que va tenir una gran acollida l'any passat. El proper dissabte 18 de maig, entre les 8 i les 12 de la nit, torna el Vademercat. És una iniciativa del col·lectiu gastronòmic Vadefoodies, en col·laboració amb el departament de Comerç de l'Ajuntament i l'Associació de Botiguers del Mercat.

El Vademercat arribarà enguany a la quarta edició, precedit d'una excel·lent acollida en les anteriors edicions. Com cada any, els paradistes del mercat oferiran els seus millors productes i receptes, elaborats prioritàriament amb productes de proximitat, perquè els assistents els puguin degustar a preus populars.

Es preveu que hi hagi una trentena d'estands de menjar i beure i, a banda dels paradistes de la Masuca, hi participaran també associacions gastronòmiques de la ciutat i la comarca.

Com cada any, com si es tractés de la Festa Major del Mercat de la Masuca, es podrà gaudir de diferents propostes de teatre, màgia i molt més. L'actuació musical en directe del grup La Clau i el DJ Isidre Isimix i del DJ FatCat ajudaran a amenitzar la vetllada.

Els tiquets es podran comprar anticipadament a les parades del mercat a partir d'avui, dimecres, i també la mateixa tarda del Vademercat.El procediment per adquirir el menjar i les begudes serà el de cada any: els botiguers del mercat oferiran les seves tapes a dins de les instal·lacions i les begudes es podran agafar a la zona exterior.