La piscina municipal d'estiu d'Olesa obrirà les portes el proper 16 de juny amb una jornada de portes obertes. Els usuaris de l'equipament podran accedir-hi ja pel nou accés que s'ha construït, a diferència de l'any passat, que a causa de les obres del nou edifici de vestidors es va haver d'habilitar un accés lateral provisional. Amb l'obertura de la piscina municipal d'estiu també s'estrenaran els nous vestidors i dutxes de l'equipament. Paral·lelament al funcionament de la piscina d'estiu, es continuaran fent treballs al recinte, per deixar totalment enllestida l'obra del nou edifici de vestidors i per obrir la piscina coberta municipal a l'inici habitual de la temporada.

Després dels entrebancs que mesos enrere van tenir les obres de l'edifici de vestidors de la piscina coberta (que van obligar l'Ajuntament a rescindir el contracte amb la primera empresa adjudicatària pels incompliments en els terminis), els treballs estan en una fase final, pel que fa a la preparació de la temporada d'estiu. Un dels espais que s'ha renovat completament és l'accés a les dues piscines, que estarà enllestit per a l'obertura de la piscina d'estiu, el 16 de juny. També estaran enllestits els nous vestidors i les noves dutxes de l'equipament.

Ara fa un parell de setmanes es va donar per finalitzat el gruix de l'obra i es van començar a retirar les oficines d'obra, contenidors, materials i maquinària per tal d'adequar els espais i l'entorn.

A hores d'ara s'està acabant d'instal·lar la fusteria d'alumini, instal·lacions interiors, i s'estan realitzant proves de maquinària i altres petites feines.