01 de juny de 2019
01.06.2019

Premi del turisme rural a les antigues botigues de Calaf recuperades

El sector del turisme rural reconeix el benefici per al territori d'iniciatives com la calafina

31.05.2019 | 23:31
La regidora Montse Mases en el moment de rebre el premi

Ruralcat (Confederació del Turisme Rural i l'Agroturisme de Catalunya) ha atorgat el premi a la millor iniciativa de desenvolupament rural a través del turisme al projecte de recuperació de les antigues botigues de la Ppaça Gran de Calaf.

El lliurament dels Premis Turisme Rural Sostenible es va celebrar ahir divendres a l'auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès. Els premis volen impulsar la sostenibilitat del turisme a les àrees rurals catalanes i atorgar un reconeixement públic a les millors iniciatives que contribueixen a fer avançar en aquesta línia.

L'Ajuntament de Calaf havia presentat el projecte de «Les botigues de la plaça Gran, un tresor recuperat» a aquest guardó i la iniciativa ha rebut el premi.

A l'acte, hi va assistir part de l'equip tècnic de la regidoria de turisme i la seva titular Montse Mases, que va agrair la distinció i va assegurar que se sentia «molt satisfeta amb el premi». L'any passat, «Les botigues de la Plaça Gran» també va rebre el premi d'innovació turística de la Generalitat. «Aquests reconeixements ens garanteixin que el projecte de les botigues sigui un projecte viu i vagi creixent», va dir Mases.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook