Els Mossos d'Esquadra, en el marc d'una operació conjunta amb la Inspecció de Treball, van localitzar 4 menors de 15 anys a l'interior de la discoteca, on hi tenien l'accés prohibit al ser menors de 16 anys. L'operació es va portar a terme el passat dissabte 8 de juny, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Dos d'aquests menors van ser lliurats als seus pares mentre que els altres dos joves van traslladats en ambulància a centres sanitaris perquè un estava sota els efectes de begudes alcohòliques i l'altre menor de 15 anys estava sota els efectes del consum de drogues. Inspecció de treball també va denunciar l'establiment perquè hi havia menors d'edat treballant en horari nocturn.

A més, en el marc d'aquest mateix dispositiu que es va iniciar a les 11 de la nit i es va acabar a les 4 de la matinada, es va detenir el una persona per un delicte contra la salut pública, relacionat amb la tinença de substàncies estupefaents, a les carpes Sunset d'Òdena.

A part de la detenció per un delicte contra la salut pública, en l'operatiu a Sunset també es van aixecar tres actes per tinença de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques. Els agents dels Mossos d'Esquadra també van fer una denúncia per falta de respecte i negativa a identificar-se i una altra denúncia per tinença i exhibició d'arma prohibida, en aquest cas un puny americà.

També es va denunciar el personal del servei de control d'accés a la discoteca ja que alguns membres d'aquest equip tenien el permís per exercir com a tal caducat o no el tenien, no estaven degudament identificats i exercien tasques que no són pròpies d'aquest servei.

D'altra banda, en tres controls de trànsit que es va portar a terme durant la nit es van fer set denuncies administratives per alcoholèmia i tres més per drogues.

Infraccions laborals

Pel que fa Inspecció de Treball, les infraccions detectades en el marc d'aquesta operació van ser la localització de treballadors sense el corresponent contracte de treball ni estar donats d'alta a la Seguretat Social, també van localitzar menors que es estaven treballant en horari nocturn i també hi havia treballadors que estan cobrant prestacions d'atur. Inspecció de Treball posarà en coneixement de la Fiscalia els fets perquè s'insti la via penal i també la via administrativa simultàniament.