El Campus Universitari Igualada-UdL estrena a partir del curs vinent el doble grau ADE Industrial. L'oferta va adreçada als estudiants que estan cursant els graus en Enginyeria Química o Enginyeria en Organització Industrial i Logística perquè podran obtenir la formació complementària combinant els seus estudis presencials al campus igualadí amb assignatures del grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) cursades a distància a través de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Segons el conveni que va signar L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida amb la UOC la setmana passada, els alumnes d'Enginyeria del Campus Igualada-UdL podran optar a aquest doble grau a partir del segon semestre del segon curs, quan ja es poden cursar simultàniament les assignatures d'enginyeria i ADE.

En el cas dels estudiants del grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, de quatre anys de durada, la obtenció del doble grau ADE Industrial els allargaria un any i mig el període d'estudi; en total, amb cinc anys i mig obtindrien la doble titulació. Pel que fa als estudiants del grau en Enginyeria Química, el període d'estudi s'allargaria dos anys i, en conjunt, tardarien sis anys en obtenir el doble grau.

Els responsables del Campus d'Igualada qualifiquen aquesta iniciativa com una aposta per donar als enginyers i enginyeres una formació que permeti desenvolupar un perfil polivalent, tècnic i de gestió, molt valorat en l'àmbit professional