A partir de demà, divendres, comencen a Olesa cinc dies d'activitat festiva a l'entorn de la festa major, que se celebra per Sant Joan. Hi haurà cinc dies de festa, fins al dimarts 25 de juny, festiu local, amb una cloenda de tastets de gastronomia. L'enlairament de fanalets al Parc Municipal posarà el punt final.

Des de l'equip de govern, el regidor Jordi López, responsable de Festes els darrers quatre anys, ha assegurat que la Festa Major d'Olesa 2019 «és molt atractiva perquè incorpora elements nous, alguns d'ells intensament musicals». Una de les novetats, precisament, es troba amb l'arrencada oficial de la festa grossa, demà a la nit. A partir de les 11 l'entorn del llac municipal acollirà la Festa de la Música, un viatge en el temps a través de la música d'Albert Malla i el seu Cocodril Club, que inclourà l'espectacle piromusical Symphony. Jordi López destaca que serà un piromusical especial, ja que també es demanarà la participació de la ciutadania, amb encenedors i bengales. Per aquesta raó es demana a tothom que hi sigui mitja hora abans de l'inici i que porti encenedor.

El divendres, els primers actes seran a 2/4 de 8 del vespre amb la Festa projecte Famílies, organitzada per l'Escola Municipal de Música.