La festa Holi Color Party que organitza La Kaserna per celebrar que s'acaba el període aborrit del curs i comença l'estiu ha reunit entre 150 i 200 persones a l'amfiteatre del poliesportiu de Les Comes.

Tot i ser un poc més fluix que en les passades edicions i que segons l'organització s'atribueix a la dura jornada enmig de l'onada de calor, la 6ª Holi Color Party ha reunit des de les 6 de la tarda a joves que han assistit al Showcase de l'acte, amb les actuacions de Lluna Plena, la músic Emma Gómez i el duet format per Alba Quiñones i Carlota Cos. A partir de les 8 s'han repartit les bosses de pols de colors gratuïtes i durant una hora tothom s'ha embrutat de dalt a baix per celebrar l'inici de l'estiu.

La Holi Color Party és una adaptació de la festa hindú que amb el mateix format i nom "Festa dels colors" dóna la benvinguda a la primavera i que aquí s'ha readaptat per celebrar en el moment de l'arribada de l'estiu, el fi de curs i l'inici de les vacances, desplaçant tres mesos la data de la celebració sobre el calendari escolar i també, l'inici de l'estació d'estiu.