Un iglú de vent en forma de carpa acollirà aquesta nit a la rambla de Sant Isidre un concert amb Xillona i una sessió de DJ, i demà serà el torn dels igualadins JoKB i el grup Oques Grasses!, amb una actuació prevista després de l'espectacle de llum que l'organització ha preparat amb l'encesa dels cremadors del globus Night Glow.

Amb aquestes dues propostes es posarà punt final a les activitats paral·leles que s'han estat fent en els iglús de vent en l'edició d'enguany del festival, de la mà de colles, associacions i iniciatives culturals i lúdiques que han programat més de 40 propostes. No hi ha faltat l'esport, ni tampoc els tallers creatius, pallassos, mostres de fotografia, concursos de ball, un homenatge al poeta Joan Brossa, i els concerts d'avui i demà.

Des de la regidoria de Promoció de la Ciutat i Esport de l'Ajuntament d'Igualada s'han recordat els 18.000 assistents que hi va haver al concert de Txarango de l'any passat al Parc Central, una xifra que ara es vol prendre de referència, sobretot pensant en el concert de demà a la nit. Un concert gratuït i que l'organització ha programat amb el convenciment que presenta un cartell que seduirà el públic.