Un miler de persones van sopar plegades dissabte al parc municipal d'Olesa de Montserrat, en una particular trobada que ha arribat a la tercera edició amb èxit creixent. El regidor de Festes, Jordi López, es mostrava «molt satisfet per la gran resposta que torna a tenir la festa, amb més gent que mai».

L'Ajuntament d'Olesa havia fet una reserva de 800 cadires, però l'assistència va ser superior i es van superar el miler de participants. Jordi López explica que el secret de l'èxit de la convocatòria està, sobretot, en les ganes de passar una estona agradable, de «fer un sopar en germanor en l'entorn agradable com és el parc municipal». I l'embolcall que fa que la festa vagi arrelant cada any més és aquest vestir de blanc, portar plats i coberts també blancs, parar taula amb estovalles blanques i guarnir l'espai també amb elements blancs. Després del sopar hi va haver ball, enguany amb música en directe amb Agustín Aspa i el Grup Havana.

La festa va arrencar a les 9 del vespre amb l'assignació de cadires, i el sopar tenia l'hora d'inici a les 10. El voleiar de tovallons blancs mentre se sent Viva la vida de Coldplay és l'arrencada.