Un total de 24 conductors van donar positiu en els controls de consum de drogues o alcohol que els Mossos d'Esquadra van muntar aquest cap de setmana passat a l'Anoia. En concret, 21 positius van ser per superar la taxa d'alcohol, mentre que tres positius van ser per consum de drogues.

Els Mossos d'Esquadra van portar a terme els controls amb motiu de les festes majors de Jorba i els Hostalets de Pierola.

En el control de Jorba els agents dels Mossos d'Esquadra van fer un total de 152 lectures, que van acabar amb 21 conductors denunciats. D'aquests, 17 van ser per alcoholèmies administratives, dos per alcoholèmia penal, i finalment, dues denúncies més van ser per positius en consum de drogues.

En el marc del programa de la Festa Major de Jorba, divendres a la nit hi havia el Guerau Rock, amb l'actuació del grup Vizuri, animació del grup Protons i finalment una discoteca mòbil. David Sànchez, alcalde del municipi, consultat per Regió7, atribuïa les xifres del control a la celebració de la festa major, tot i que destacava que els actes de divendres a la nit «són els mateixos de cada any» i que les barres en els diferents actes nocturns també eren les mateixes que les d'anys anteriors.

Per altra banda, en el control que es va muntar als Hostalets de Pierola, es van fer 50 lectures, amb un resultat de tres conductors denunciats. Un d'ells va ser per alcoholèmia administrativa, un altre va ser per alcoholèmia penal i finalment un perquè va donar positiu en el test de consum de drogues.