La cervesera igualadina La Lenta ha produït la primera cervesa dedicada a la banda anoienca més internacional, Crisix. La Crisix Ultra Thrash Session IPA és «una cervesa rossa de 4,8% ABV, molt cítrica, afruitada i amb una amargor molt subtil», segons els responsables de la beguda.

Els mateixos impulsors asseguren que han treballat el darrer any «fent tastos i proves, buscant una cervesa amb la qual tant la banda com la cervesera se sentissin còmodes», i van produir aquesta cervesa que, com diuen els membres de la banda, els representa perquè «té aspecte dur i un fons tendre, com nosaltres».

La Lenta, que ha produït anteriorment cerveses com l'Optimista/Pessimista, Golden Koeman, Bandar-Log i recentment l'Alpha 1.0, de Les Reclutes de La Lenta, està molt il·lusionada amb la nova cervesa de Crisix i la bona rebuda que està tenint.

Per quadrar el cercle de producció local, la imatge de la Crisix Ultra Thrash és obra dels Quartada, dissenyadors de totes les cerveses de La Lenta, i ha estat produïda a l'obrador igualadí d'Els Minairons, tots situats al barri del Rec d'Igualada.

El 13 de juliol passat va ser presentada al Can Mercader Festival, a Cornellà, amb els Crisix com a cap de cartell. Pol Doncel, un dels responsables de La Lenta, explica que «feia molt temps que volíem fer una cervesa per a Crisix, és el nostre humil reconeixement a la banda». Crisix, acabats d'aterrar del Resurrection Fest, on van tocar davant de 22.000 persones, seran la primera banda catalana que tocarà al Wacken Open Air.