13 de agost de 2019
13.08.2019
Regió7

Piera promou una convocatòria de beques per a la pràctica d'activitats esportives

12.08.2019 | 23:33
Piera promou una convocatòria de beques per a la pràctica d'activitats esportives

L'Ajuntament de Piera, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa uns nous ajuts per a la realització d'activitats esportives per part d'infants i adolescents del municipi que es trobin en una situació familiar amb dificultats econòmiques. El pressupost màxim que s'hi destinarà serà de 15.247 euros.

Concretament, les persones beneficiàries han de tenir entre 3 anys i la majoria d'edat i han d'estar empadronades a la vila. Les activitats esportives subvencionades han de realitzar-se en entitats degudament registrades al municipi.

Les beques no inclouen els campus d'estiu que es poden organitzar durant la Setmana Santa, l'estiu o el Nadal.

L'objectiu és afavorir la pràctica esportiva a la vila i treballar per a la integració i la prevenció del risc d'exclusió social, ja que, segons destaquen fonts municipals, «l'esport és una eina per millorar la convivència i promoure valors positius com el respecte, l'autocontrol, l'autoestima o la superació».

La documentació requerida i l'imprès de sol·licitud s'hauran de presentar al registre general de l'Ajuntament de Piera. La data límit per fer-ho serà el divendres 23 d'agost.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook