L'Ajuntament de Martorell aprofita aquest mes d'agost per dur a terme un seguit d'intervencions de millora en equipaments esportius. Els punts d'actuació són el Complex Integral d'Esport i Salut (CIES) i el Complex Esportiu la Vila. Amb les obres durant l'agost, l'objectiu és que afectin el mínim possible els usuaris.

La primera actuació ja s'ha fet durant els primers dies del mes a la piscina recreativa i de clapoteig del CE la Vila, on s'ha procedit al seu buidatge per tal de reparar rajoles i reforçar l'equip tècnic d'impulsió. També s'ha actuat a la piscina hidrotermal del CIES, amb un buidatge i una desinfecció, per tal d'acomplir la normativa vigent sobre legionel·la.

Finalment, del 17 al 25 d'agost les intervencions es faran a la piscina esportiva de la Vila, amb la substitució del sistema d'impulsió actual per un altre de més eficient.

Mentre es duguin a terme les obres, les diferents piscines quedaran fora de servei per als usuaris, però es mantindrà l'ús habitual de la resta d'equipaments.