Vallbona d'Anoia celebrarà durant dos dies del darrer cap de setmana d'agost la festa major en honor al seu patró Sant Bartomeu.

Els actes començaran el divendres 23, a partir de les 6 de la tarda, amb la campanya de Donació de sang. Es farà fins a les 9 del vespre. L'animació infanti i juvenil començarà a partir de 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça, amb DeParranda!. Després tindrà lloc un berenar popular per a petits i grans al mateix lloc, a partir de 2/4 de 8 del vespre, i des de les 9 fins a mitjanit, bany nocturn a l'equipament municipal amb la Piscina Nit.

L'endemà, dissabte, diada del municipi, la missa en honor a Sant Bartomeu tindrà lloc a les 11 del migdia amb la participació de la Coral Ara i Aquí, que oferirà els goigs de Sant Bartomeu. El programa continuarà a la tarda, amb la festa de l'Escuma i la col·laboració del grup d'esplai El Cau.

El sopar popular amenitzat amb música es farà a la plaça i començarà a dos quarts de 10 del vespre. La festa continuarà amb música en viu a partir de les 11 de la nit. El restaurant Cal Saumell serà l'encarregat de cuinar el sopar del dissabte, que constarà de salmorejo de primer, llom a la sal amb salsa de poma i hummus acompanyat de focaccia de segon i gelat per postres. L'àpat tindrà un preu de 5 euros per persona, i caldrà inscriure's prèviament.