17 de agost de 2019
17.08.2019
Regió7

L'Ajuntament de la Torre de Claramunt rep en donació dos domassos del municipi

16.08.2019 | 22:52
Els dos domassos penjats de la balconada

En el marc de la Festa Major de Vilanova d'Espoia i com a acte sorpresa, membres del Taller de Patchwork de Capellades, a través de la presidenta del Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d'Espoia, van fer donació a l'alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba, de dos domassos fets durant el taller. La creadora de les dues obres va ser Flora Legaspi, i a l'acte van assistir com a testimonis Roser Teixidó i Antonia Bernadet, professores totes dues del Taller de Patchwork de Capellades.

Els dos domassos tenen una forma lleugerament rectangular, amb el fons de color granat i amb els escuts situats al centre. En un s'hi ha reproduït l'escut del municipi de la Torre de Claramunt, amb la torre blava en un primer pla i el mont floronat del llinatge Claramunt a banda i banda.

El segon domàs mostra l'escut del Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d'Espoia, amb la flor de lis sobre la senyera. De l'acte, se'n va deixar constància formal amb una acta de donació que en testimonia l'efemèride.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook