Si bé la plaça castellera d'Igualada va quedar a tres pisos de veure carregat el 4 de 9 amb folre que la Colla Joves Xiquets de Valls duia al programa i que van intentar aixecar quatre vegades, l'exhibició castellera de la Festa Major d'Igualada no va veure fer llenya en cap dels castells.

Una temperatura que voltava els 40º va fer que les colles s'emplacessin més properes a la façana de l'ajuntament mentre les més de 800 persones que van assistir a l'actuació s'aplegaven a les ombres dels edificis i els arbres.

Els Moixiganguers d'Igualada van brodar la seva actuació amb els següents castells: van iniciar la primera ronda amb un 2 de 8 amb folre que van descarregar amb seguretat, a la segona ronda van oferir un 3 de 8 i van acabar la seva actuació amb un 4 de 8. Els Capgrossos de Mataró van tenir la seva primera actuació després de les vacances de la colla a la plaça castellera d'Igualada i van descar-regar sense fer tremolar cap de les vegades un 4 de 8, un 2 de 7 i un 5 de 7.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls va arrencar la primera ronda just després dels amfitrions amb un sòlid 3 de 9 amb folre, però quatre vegades se'ls va resistir el 4 de 9 amb folre, que si bé no va fer llenya cap de les vegades, van haver de desmuntar en cada intent, el darrer, amb els cinquens ja col·locats i les gralles entonant el toc de castells. L'esforç va ser recompensat pels aplaudiments de la plaça. La seva actuació va acabar amb un 2 de 8 amb folre durant la tercera ronda i abans dels pilars de tancament de la diada castellera van descarregar un 4 de 8 amb pilar i un pilar de 8 amb folre, on els van acompanyar membres de la resta de colles castelleres presents.

Els pilars dels Moixiganguers i els Capgrossos de Mataró van tancar la diada castellera de la Festa Major d'Igualada.